Kom godt fra start
– med god rådgivning

God byggerådgivning bygger bro mellem praktik og drømme og bør være en af de vigtigste hjørnesten i ethvert byggeprojekt. På den måde undgår man unødige overraskelser, og den kreative del bliver meget sjovere.
Del: 

At bygge nyt hus er for de fleste en af de største investeringer i livet. Derfor er det uhyre vigtigt at komme rigtigt fra start for at undgå de faldgruber, så stort et projekt kan omfatte.
Servitutter, lokalplaner, bygningsreglementer, jordbundsforhold, myndighedskrav til huset og eventuel forurening m.v. kan være svært for en almindelig familie at navigere i, når man står med ideen til drømmehuset. Dertil kommer omkostninger forbundet med nedrivning af eksisterende byggeri, lokale krav til grunden, kloakering, tilslutningsafgifter m.m., som kan have afgørende betydning for det endelige resultat og ikke mindst prisen, hvis ikke man fra start har overblik og et indgående kendskab til branchen. God byggerådgivning er derfor et helt centralt område i alle byggeprojekter og et emne, der bør tages meget alvorligt.

Det er de helt enige i hos byggefirmaet Lind og Risør hvor byggerådgiverne er eksperter i at gennemskue og planlægge processen, så der ikke er nogen overraskelser undervejs. Hverken i byggefasen eller på budgettet. ”Gennemsigtig byggerådgivning er et vigtigt nøgleord, ligesom tryghed fra start til slut er alfa og omega”, siger adm. direktør Jan Hansen.

Typisk er rådgivningen opdelt i to faser. Den indledende praktiske del, hvor alle krav og reglementer belyses grundigt, og hver en sten vendes, så der er taget højde for alle tænkelige scenarier, inden man går i banken. Dernæst den kreative og lidt sjovere fase, hvor drømmehuset tager form i tæt samarbejde med Lind og Risørs egne arkitekter, som har års erfaring i at gøre drømme til virkelighed, optimere hver enkelt kvadratmeter, finde de bedste materialer og at få indretningen til at spille både indvendigt og udvendigt.

Den rigtige byggerådgivning med erfarne byggerådgivere er fundamentet i alle Lind og Risør byggeprojekter. ”For at undgå uheldige overraskelser er vores ekspertgruppe af byggerådgivere uddannet i at gennemskue alle risici. De fleste byggeprojekter tager hos os omkring et år fra start til slut, og det er vigtigt, at man er tryg undervejs og kan sove om natten. Det er også langt sjovere at nå til den kreative fase, når man ved, at der er styr på sagerne,” fortæller adm. direktør hos Lind og Risør Jan Hansen.

Del: