Egen byggenøgle under byggeriet
– bør være en selvfølge

En byggeproces i øjenhøjde og gennemsigtighed er to vigtige begreber. Derfor bør egen nøgle under byggeriet altid være en naturlig del af aftalen og måske den detalje, der bør være med til at gøre hele forskellen, når beslutningen om drømmeboligen skal tages.
Del: 

Byggeprocesser og opførelsen af eget hus kan virke som en fjern planet i mange familier, da det af naturlige årsager ikke bare tager dage og uger, men måneder at få bygget og opført drømmehuset. En periode, hvor det kan være svært at visualisere det færdige projekt, fordi adgangen til byggegrunden og huset er begrænset af praktiske årsager.

Kvalitet og håndværksmæssig omhu tager tid. Sådan har det altid været. Måske derfor tilbyder byggefirmaet Lind og Risør som nogle af de eneste - egen nøgle under byggeriet af enfamiliehuse, hvor man frit kan låse sig ind på alle tider af døgnet på hverdage og i weekender og følge med i tingenes gang. For der er ikke noget som at kunne vise huset frem for familien, ungerne og vennerne undervejs, hvor man sammen kan følge det trin for trin og drømme om, hvordan yndlingskrogen skal indrettes, og hvor hyggeligt det bliver på terrassen til sommer. Kort sagt er firmaet helt på det rene med, hvor nervepirrende og spændende det kan være at lægge alle sine kræfter og økonomi i så stort et projekt, det er at bygge et hus. Det behøver dog på ingen måde frarøve dig nattesøvnen.

TIP! Spørg efter din egen byggenøgle - så har du styr på byggekvaliteten hele vejen
TIP! Spørg efter din egen byggenøgle - så har du styr på byggekvaliteten hele vejen

”Vi ser vores byggeprojekter som et samarbejde, hvor det, at alle parter holder øje undervejs for at kvalitetssikre den mindste detalje, højner både byggeriet og byggeprocessen,” udtaler adm. direktør Jan Hansen.
Lind og Risørs faste team af håndværkere gør altid deres bedste for, at alting går som aftalt, og at byggeriet skrider frem, som det skal, trin for trin. Erfaringen viser imidlertid vigtigheden af at kunne følge med i, at der er styr på tingene, og at alt er ude i det åbne.
”Vi ser det kun som en fordel at tage tingene undervejs, hvis der opstår uforudsete situationer, eller bygherren har brug for en forklaring af konstruktioner og løsninger i huset. Gennemsigtighed er den vigtigste kilde til tillid,” røber Jan Hansen. Derfor er adgang til byggeriet et nøglebegreb hos Lind og Risør. De ved ganske enkelt, at det er en win-win-situation for alle, når der er flere, der følger med.

Med egen nøgle til byggeriet har man løbende 100% føling med husets opbygning og det udførte håndværk. Man kan jo komme og gå som man vil - når man vil - også i weekenden
Jan Hansen
Adm. direktør hos Lind & Risør
Familien Møller byggede drømmehuset- med egen nøgle
Familien Møller byggede drømmehuset- med egen nøgle

For familien Møller fra Solrød var det at besøge byggeriet vigtigt for hele familien: ”Fra dag 1 har vi følt, at det her er vores hus! For vi har været her næsten hver dag og været med til det hele – og ungerne har været med. De har set og snakket med ’arbejdsmænnerne’, som Sofia siger. Det var en rigtig god oplevelse for os alle sammen, at vi selv kunne komme og gå som vi ville - også i weekenden.”

Del: